Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Voor bedrijven en particulieren

Bent u opzoek naar een bedrijf dat uw vloeren kan leggen met een goede service en een scherpe prijs? Dan bent u op het juiste adres! Een particuliere of zakelijke klant, dat is voor ons bedrijf geen probleem. Wij nemen uw klussen graag aan. Hierbij komt het voordeel dat wij direct de vloeren kunnen beoordelen, zodat wij een passende aanbieding kunnen maken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Géén verassingen, of bijkomende kosten achteraf, en dat is wel zo prettig, toch? Hieronder kunt u kiezen voor de particuliere of zakelijke optie. Na de keuze, zult u meer informatie vinden over onze werkzaamheden.

PARTICULIER

Oog voor detail en aandacht en ervaring voor úw klus! Onze persoonlijke benadering, het meedenken, de aandacht, en kennis van de producten zorgen ervoor dat u het maximale krijgt voor uw geld.

Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie!

ZAKELIJK

Kennis, ervaring, alle apparatuur én mankracht om de grootste klussen te klaren! Ideaal voor de zakelijke klant. Wij onderhouden intensief contact met eindgebruikers en leveranciers. Daarnaast werken wij met korte lijnen en installeren wij met projectgaranties van de grotere fabrikanten, zoals Eurocol.

Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie!

Correctfloor particuliere vloer
Correctfloor zakelijke vloer