Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Zakelijk

Title

Correctfloor is hét adres voor egaliseren én de installatie van vloeren in bedrijfspanden. Wij doen ons werk, zelfstandig of in onderaanneming, in kantoren, hotels, bedrijfsruimten, bij zorg- en overheidsinstellingen.

Door jarenlange, zeer brede ervaring én de samenwerking met specialisten op het gebied van vloerverwijdering en projectstoffering  kunnen wij altijd adequaat reageren op de vraag uit de markt.

 

Title

Correctfloor is met name gespecialiseerd in het egaliseren van ondervloeren. Door gebruik te maken van de modernste technieken en apparatuur, twee egalinepompen met verschillende capaciteit, en een mobiele pompunit met 8000 kg materiaal aan boord, kunnen wij werkelijk álle vloeroppervlakten in alle laagdikten egaliseren, van 2 tot 50 mm. Van een simpel laagje tot een complete vloerrenovatie: door onze ervaring in de (project-)stoffering weten wij exact wat er van een geëgaliseerde vloer verwacht wordt.

Wij volgen de nieuwste trends, bijvoorbeeld BetonDesign van Eurocol . Als één van de eerste bedrijven in Nederland zijn wij begonnen met het verwerken van dit relatief nieuwe product, en kunnen inmiddels vertrouwen op vele vierkante meters ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen, van slaapkamer tot winkelruimte. Wij worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van zowel het product als verwerking en aflakken

Wij zijn er voor projectinrichters, aannemers, architecten en kunnen snel en op maat reageren. Wij onderhouden intensief contact met eindgebruikers en leveranciers, werken met korte lijnen,en installeren met projectgarantie’s van de grotere fabrikanten, zoals Eurocol. Door de intensieve samenwerking met zelfstandige bedrijven uit het zuiden en oosten van het land zijn wij ook buiten onze regio flexibel en probleemoplossend bezig om u te ontzorgen.

Title

Bovendien zijn wij, door een minimum aan overhead en het ontbreken van een winkelruimte of showroom, prijstechnisch zéér interessant. Wij verwerken alle bekende merken, en komen desgewenst naar ú toe om te bespreken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Kijk rustig rond op onze website of wij voor u of uw bedrijf aan uw vraag over vloeren kunnen voldoen, en waar voor u de mogelijkheden liggen om qua prijs en kwaliteit beter af te zijn! Neem contact met ons op, via mail, contactformulier of telefonisch: wij hebben op de meeste van uw vragen een antwoord.