Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Gietvloeren en coatings

GIETVLOEREN EN COATINGS VOOR UW WONING OF BEDRIJF

Gietvloeren zijn kunststof vloeren, ter plaatse gegoten uit epoxy of polyurethaan en die in elke door u gewenste kleur gemaakt wordt. Gemak gecombineerd met een strak uiterlijk. Naadloos en tijdloos. Een gietvloer is de basis voor elk interieur en toepassing. Hard? Koud? Nee, gietvloeren van polyurethaan zijn veerkrachtig en warm, comfortabel maar toch slijtvast.

Gietvloeren hebben vele voordelen, ze zijn:

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Intensief belastbaar
 • Uitermate slijtvast;
 • Houden geen stof vast
 • Zijn kleurecht
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Leverbaar in talloze kleuren.

OOK VOOR DE PARTICULIER!

De jarenlang probleemloze vloer voor bij u thuis!

Een gietvloer is uitstekend geschikt voor in uw woning. Of u nu een stijlvolle, karakteristieke  jaren ’30 woning heeft, of een moderne nieuwbouw, een gietvloer staat altijd mooi, en met de juiste voorbereiding zijn gietvloeren op vele ondervloeren aan te brengen.

Gietvloeren voelen van zichzelf niet koud aan, maar zijn toch prima te combineren met vloerverwarming. Ze zijn flexibel en kleurecht, de tijden dat gietvloeren verkleuren onder invloed van UV-licht zijn voorbij!

Gietvloeren worden naadloos gelegd, hygiënisch en zonder risico van lekkage’s in keukens en badkamers. Doorlopend en zonder vieze randen tussen de verschillende ruimten.

Denkt u dat de huiskamer met een gietvloer hol en kil klinkt? Niets is minder waar! Gietvloeren zijn geluiddempend, zowel voor uw buren als in uw eigen huis!

Gietvloeren zijn er in vele soorten en prijzen, er zijn vele fabrikanten en varianten op de gietvloeren met evenzoveel prijsverschillen. Wij werken uitsluitend met vooraanstaande en vooruitstrevende fabrikanten als Sika en Arturo, fabrikanten die kwaliteit en milieu hoog hebben zitten. Bovendien geven wij u een jarenlange garantie op installatie en gebruik van uw vloer.

epoxy

PERFECTE BEDRIJFSVLOEREN

Gietvloeren en coatings zijn ook perfect te gebruiken als bedrijfsvloer. Zowel in uw kantoorpand of showroom als voor een vloer in meer industriële omgeving als werkplaats, bedrijfsloods of horeca, de voordelen en strakke uitstraling geven u een garantie op jarenlang plezier, gemak, en lage onderhoudskosten van uw vloer.

Voor divers gebruik zijn er verschillende vloeren:

 • Polyurethaan gietvloeren voor showrooms, horeca- en kantoorvloeren
 • Epoxygietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor werkplaats, magazijnen en bedrijfsloods
 • Epoxy-rolcoatings voor garage- en winkelruimten

Hieronder de voordelen per vloer:

 • Polyurethaan is comfortabel, geluiddempend, hygienisch en flexibel. Bovendien bijzonder slijtvast en kleurecht, een visitekaartje voor uw kantoor of showroom
 • Epoxygietvloeren zijn extreem hard en slijtvast, bestand tegen chemicalien en extreme belasting, als heftrucks, palletwagens, rolcontainers en vallende voorwerpen.
 • Coatings zijn bijzonder slijtvast, bestand tegen chemicalien en vallend gereedschap, naadloos en, indien met de juiste voorbereidingen aangebracht, een garantie voor jarenlang probleemloos gebruik.

Het aanbrengen van een giet- of coatingvloer uit 2-componenten gaat niet binnen één dag door de reactietijd die elke laag nodig heeft, deze is meestal minimaal 12 uur, en de volgende laag moet binnen 24 uur aangebracht worden. Een goede planning is daarom noodzakelijk om uw bedrijf geen stagnatie op te laten lopen. Wij werken dan ook vaak ‘s avonds en in het weekend door om in een zo kort mogelijke tijd uw bedrijf weer verder kan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en stel uw vragen aan ons via de contactpagina.