Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Concrete Correct

Concrete Correct met 2% pigment

CONCRETE CORRECT

Een geëgaliseerde vloer met de industriële afwerking voor uw huis of bedrijfsruimte.

Zoekt u een voordelige, vlakke vloer met een mooie, basic uitstraling? Dan is Concrete Correct iets voor u! Op kleur gebracht naar uw wens, en afgewerkt met een 2 componenten matte laklaag, dát is Concrete Correct!

Egaliseren kunnen wij als de beste, dat weten wij, en onze vaste klanten weten dat als geen ander. Wij kunnen de mooiste vloeren maken tegen minimale kosten. Vaak krijgen wij achteraf te horen dat de vloer zó mooi is geworden dat het eigenlijk zonde is dat er iets overheen geplakt werd. Dat vinden wij eigenlijk ook, en hebben een manier gevonden om de egalinelaag als afwerklaag te maken, deze nóg meer naar de wens van de klant te maken, en deze daarna af te maken en te beschermen met een zeer matte 2 komponentenlak.

Hoe gaat dat in zijn werk? Simpel, voordat wij de egaline laag gaan aanbrengen zoekt u op een staal  de juiste kleur en uitstraling uit. Bij de applicatie kunnen we de monotone groen-grijze tint van de egaline zelf naar een kleur sturen die ú wilt:

Wilt u meer richting de warme terrakleuren met rood/bruin pigment, of meer modern lichtere grijstinten met wit, of heeft u liever de strakke uitstraling van de donkere grijstinten met toevoeging van zwart pigment? het kan allemaal.

Daarna gaan wij een industriële egalinelaag aanbrengen waarbij wij het handmatige karakter van het aanbrengen in de vloer zullen behouden. Een échte betonlook dus. Na drogingstijd van 8 tot 12 uur kunnen wij de vloer nog in zijn geheel opschuren voor een levendige uitstraling, of we laten hem zo, en beginnen we met de afwerking: het aanbrengen van 1 laag impregneer en 1 laag supersterke 2 komponentenlak in een matte uitvoering. Desgewenst kunnen wij een tweede laklaag aanbrengen voor nóg meer stevigheid.

Het resultaat: een vloer die tegen een stootje kan, bikkelhard en met een kleur en uitstraling naar uw wens. Elke vloer is dus uniek: niemand anders heeft zo’n vloer want ú heeft ‘m samengesteld!

Concrete Correct met 1% RAL 1019
Concrete Correct met 1% RAL 7023

Deze vloeren kunnen wij onder volledige garantie bij u thuis of op de werkplek maken voor een zeer concurrerende prijs, en is hét alternatief voor (cementaire-)gietvloeren of de Concrete dessins in linoleum of PVC.

Wat betreft de prijs, ook daar wordt u blij van: afhankelijk van de aan te brengen kleur, dikte, de grootte en de voorbereiding van de dekvloer heeft u al een unieke Concrete Correct vloer vanaf een bedrag rond de 40 euro, inclusief alle materialen en lakken. Voor een exacte prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stuur ons een berichtje met gegevens van uw huidige vloer: de oppervlakte, staat en materiaal van de ondervloer, locatie waar de vloer geinstalleerd moet worden, en wij geven u een richtprijs! Daarna kunnen wij bij u de vloer opmeten, nemen wij voorbeelden mee, en kunt u een keuze maken of uw wensen verder aangeven. Hierna maken wij een definitieve offerte, maken wij eventueel een staaltje, en kunnen wij bij akkoord de vloer naar uw wens maken!

Let wel: niet elke ondervloer is geschikt om onze Concrete Correct aan te brengen. Er kunnen redenen zijn om de vloer NIET bij u aan te brengen, vraag gerust naar de voorwaarden waaraan ondervloer en omgeving moeten voldoen. De Concrete Correct is een eigen product met geheel eigen uitstraling en eigenschappen, voortgekomen uit de vraag naar sterke vloeren met een industrieel en basic karakter en is derhalve niet te vergelijken met kunststof “betonlook” gietvloeren of elders aangeboden cementaire gietvloeren. Wij zijn graag bereid de eigenschappen van deze vloer met u te bespreken of deze toe te zenden.

Overigens kunnen wij deze vloeren ook verpompmatig aanbrengen, zodat ook grotere vloeroppervlakten gerealiseerd kunnen worden. Daags na het lakken kan de vloer weer voorzichtig belopen worden en 3 dagen na de installatie kunnen de vloeren volledig in gebruik worden genomen

Lijkt u deze vloer wat? Stuur dan vandaag nog de gegevens, dan kunnen wij helemaal vrijblijvend een passende prijsopgave doen