Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Vloeren verwijderen

LAAT HET ZWARE WERK AAN ANDEREN OVER!

Is het oude tapijt aan vervanging toe? Liggen de tapijttegels toch niet zo los als verwacht? Is het oude marmoleum of PVC er met geen mogelijkheid uit te krijgen? Laat ons uw vloeren verwijderen!

Het verwijderen van vloeren is een van de minder leuke werkzaamheden aan de vloer. Járen van stof en viezigheid zitten er in het oude tapijt verstopt, vastzittende delen zorgen voor blaren op de handen, oud PVC of Marmoleum komt er alleen maar in stukjes uit.

U HEEFT MAAR ÉÉN RUG!

Het verwijderen van vloeren is een vak, natuurlijk kunt u de vloer met heel veel inzet (letterlijk) over de rug van uzelf of anderen laten doen.

TOT WEL 1000 VIERKANTE METER (OF MEER) PER DAG!

Met de inzet van de juiste technieken én apparatuur is het slopen van de oude vloer vaak makkelijker, én voordeliger dan u denkt.  Bovendien kunnen wij daarna nog zorgen dat uw vloer geschuurd, gestofzuigd en/of geëgaliseerd wordt, zodat deze klaar is voor oplevering of verdere bewerking.

Wij verwijderen onder andere:

  • Tapijt
  • Tapijttegels
  • Marmoleum
  • PVC
  • Sportvloeren
  • Plavuizen

Niet alleen bij bedrijven, maar óók bij de particulier thuis verwijderen wij de vloer netjes en zorgvuldig!

De vloer wordt na verwijdering desgewenst direct afgevoerd en kanten en plinten direct schoongesneden, u treft alléén een schone, kale vloer aan als wij geweest zijn!

VEEL MINDER HERRIE!

Heeft u wel eens het lawaai van een vloerstripper gehoord? Met van die mannen erbij die met oorkleppen hun werk moeten doen? In veel situatie’s als in hotels, zorgcentra en kantoren waar nog gewerkt wordt is de komst van zo’n machine weliswaar effectief, maar door het lawaai niet gewenst.

Het verzoek of het wat zachter kon was bij ons dan ook niet aan dovemans oren gericht: Wij zijn op zoek gegaan naar een machine die een stuk geruislozer te werk gaat, en hebben deze gevonden: een elektrisch aangedreven vloerstripper die de vloer los snijdt in plaats van los hakt.

Het geluidsniveau van deze 180 kg zware machine ligt in de meeste gevallen onder de maximaal acceptabele grens die bij veel hotels, bedrijven en instellingen gevraagd wordt.

WIJ GEVEN 24/7 SERVICE!

Mocht het echt niet uitkomen om de werkzaamheden te combineren met de uwe, of wilt u dat wij om een of andere reden liever in de avond- nacht of in het weekend aan de slag gaan is dat voor ons geen bezwaar. Wij komen als het u uitkomt, en de vloer is klaar wanneer u weer terug bent! Is dat geen lekker idee…?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? En wat het u gaat kosten om uw vloer weer schoon te krijgen? Vul vandaag nog het contactformulier in, en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op uw vragen!