Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

PVC

ONEINDIG FLEXIBEL EN STERK…

De vloer die de laatste jaren het meest aan populariteit gewonnen heeft is PVC. En dat heeft meerdere redenen. De groei van is voornamelijk te danken aan de veelzijdigheid en sterkte van het product, in combinatie met de gunstige prijs.

PVC is zeer eenvoudig in het onderhoud, antistatisch en ongevoelig voor agressieve reinigingsmiddelen. Het is niet voor niets dat PVC al járen gebruikt wordt in zeer intensief belaste vloeren in warenhuizen, kantoren en zorginstellingen.

BETER DAN HET ORIGINEEL…

Maar de belangrijkste redenen van de enorme toename van de vraag naar PVC in de woning- en projectenbranche zijn de relatief simpele(lees: snelle en voordelige) installatie en de onbeperkte keuze in kleuren en designs.

Kort uitgelegd bestaan de meeste PVC- soorten uit:

  • Een basislaag,
  • Een foto- of printlaag
  • De slijtlaag

De eerste zorgt voor stabiliteit, de foto- of printlaag voor de kleur en dessin, en de slijtlaag is tenslotte bepalend voor de sterkte en slijtvastheid.

Nu kan je natuurlijk van alles een foto nemen, en deze uitprinten… en dat gebeurt bij PVC dus ook! Hout, marmer, graniet, kiezels, zelfs gras… de mogelijkheden zijn onbeperkt en vaak niet van echt te onderscheiden.

Maar zónder de negatieve eigenschappen van het origineel: Hout wordt krasvast, en hoeft niet meer opgeschuurd en in de was of lak gezet te worden, Marmer en graniet zijn niet meer gevoelig voor vloeistoffen, krassen en voelen niet koud aan, en natuurlijke onregelmatigheden die afbreuk doen aan uitstraling en kwaliteit zijn er niet

PVC is ook bij uitstek geschikt voor gebruik met vloerverwarming: door de geringe dikte (2,5 mm) is de warmteoverdracht optimaal en worden stookkosten teruggebracht.

VLAK ZOALS U DAT WILT!

PVC leent zich voor alle vloerideeën die u heeft!

  • Geen poespas, doe maar gewoon?- Banen of PVC-stroken keurig tegen elkaar!
  • Klassieke parketvloer?- PVC-stroken met v-groef in visgraat- eventueel met band en bies aan de kanten!
  • Speels of speciaal?- Denk eens aan een vorm, figuur of circel in een totaal andere kleur!
  • In huis een buitenkamer maken?- Gras en kiezels, maar dan makkelijk schoon te maken!

VOOR JAREN EN JAREN…

PVC-vloeren zijn sterk- héél sterk.  Zó sterk dat veel fabrikanten minimaal 10 jaar garantie geven- vele soorten zelfs 15 jaar! Dit geeft u een gerust gevoel, toch? Natuurlijk is dan wel vereist dat de installatie volgens alle regels van de kunst uitgevoerd is, met de juiste voorbereidingen en lijmen. Wij verkopen én installeren PVC-vloeren volgens de garantievoorwaarden van de meeste bekende merken als  ForboM-flor, en Beautifloor, Heeft u al een vloer uitgezocht? In veel gevallen kunnen wij een concurrerende prijs aanbieden! Vul het contactformulier als u geïnteresseerd bent in deze probleemloze vloeren!