Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Particulier

Title

Welkom op de site van Correctfloor! Op deze site proberen wij, beknopt, uit te leggen wie wij zijn en wat wij voor u als particulier kunnen betekenen op het gebied van vloeren.

Vloeren, van de kleine slaapkamer tot grote bedrijfshallen, zijn onze specialiteit. Daarbij beperken wij ons niet tot tapijt en linoleum, maar zijn wij óók leverancier en installateur van bijvoorbeeld gietvloeren en coatings, BetonDesign van Eurocol en betonlookvloeren, PVC- en laminaatvloeren en zijn wij goed en snel in vloerverwijdering.

Wij leveren en verwerken alléén A-merken, met de garantie en back-up van de grote producenten op vloerengebied als bijvoorbeeld ForboEurocolSika, en Parade. Voor óns een zekerheid dat wij een kwalitatief goed product kunnen leveren en verwerken, en voor ú de garantie die verder strekt dan een jaartje service.

Title

Wij kunnen natuurlijk niet alles op vloerengebied. Er zijn gewoon specialismen waarin anderen gewoon beter zijn. Maar in samenwerking met een aantal specialisten op hun vakgebied kunnen wij ook voor u diverse vloeren afregelen. Denk daarbij aan:

  • Vloerverwarming
  • Zand/cement, anhydriet, houtmagnesiet of andere dekvloeren
  • Parket
  • Keramische tegels

Handig: alles op vloergebied in één hand, uitgevoerd door mensen waarbij kwaliteit en samenwerking voorop staat, en één aanspreekpunt voor service en garantie.

Schrikt u niet van de grootte van sommige van onze projecten, onze “roots” liggen van ons en (bijna al-) onze medewerkers toch écht in de woninginrichting. Van jongs af aan opgegroeid in de woningstoffering weten wij als geen ander wat er bij de klant thuis van ons verwacht wordt.

Onze persoonlijke benadering, het meedenken, de aandacht, en kennis van de producten zorgen ervoor dat u het maximale krijgt voor uw geld. Door het ontbreken van een fysieke winkel of showroom hebben wíj minimale kosten, en kunnen wij ú hetzelfde aanbieden als onze collega’s, maar dan meestal voor minder geld!

Title

Uiteraard hebben wij wél alle stalen in huis van de meeste fabrikanten, en kunnen wij bij u thuis (waar de vloer tenslotte komt) op een tijdstip dat het ú uitkomt op een rustige wijze kijken, vergelijken en kiezen. Komt u er niet meteen uit, of wilt u iemand anders laten meebeslissen? Geen probleem, dan houdt u de stalen toch iets langer bij u thuis!

Voordeel is ook dat wij direct de vloeren kunnen beoordelen, zodat wij een passende aanbieding kunnen maken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Géén verassingen, of bijkomende kosten achteraf, en dat is wel zo prettig, toch?

Kijk rustig rond op onze website. Wilt u iets weten of vragen, neem dan contact met ons op, via mail, contactformulier of telefonisch: wij hebben op de meeste van uw vragen een antwoord.