Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Betondesign

MEEGAAN MET DE TIJD, INSPELEN OP DE VRAAG.

Sinds begin dit jaar komt Eurocol met een nieuwe lijn vloer- en wandafwerkingen onder de naam BetonDesign. Ideaal voor het afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonuitstraling als resultaat. Praktisch en slijtvast, bovendien zeer eenvoudig in schoonmaken en onderhoud. BetonDesign is een laag van 1 tot 1,5 mm dik, met precies de “looks” van beton, zonder de nadelen als vervuiling en stof.

WILT U OOK EEN STRAKKE,

BASIC VLOER?

In de afgelopen jaren hebben wij veel vloeren gemaakt met een industriële uitstraling. Gietvloeren, veredelde egalinevloeren, coatings, er is van alles uit onze creatieve handen gekomen. Maar Betondesign is anders! Een vloer, “in het werk gemaakt”, waarbij elke vloer uniek is!

Een BetonDesign vloer is elke keer weer anders, er kan in overleg met de verwerker ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht met een rustige of juist een levendige uitstraling. BetonDesign geeft u de keuze uit maar liefst acht fraaie grijstinten. Deze basic kleuren zijn met zorg en in samenwerking met architecten gekozen, en geeft u de mogelijkheid ook uw woning of kantoor een trendy en eigentijdse uitstraling te geven.

Betondesign vloer in woonkamer
Verschillende kleuren betonvloeren

MODERN EN TOCH TIJDLOOS

Uitgekeken op die saaie tegeltjes? Het behang meer dan zat? Tijd om het stucwerk een modernere look te geven?

BetonDesign: Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen. Het product is zeer veelzijdig, waardoor het door ons op vrijwel iedere vlakke ondergrond kan worden aangebracht. Inmiddels hebben wij al meerdere tafelbladen voorzien van een basic betonuitstraling; een betonnen tafel die toch te tillen is…

Laat uw fantasie de vrije loop, en wij doen ons best om deze te realiseren met ons vakmanschap! Kijk regelmatig op onze Facebook of Pinterest pagina’s om ideeën op te doen en te zien wat er mogelijk is, of stel uw vragen aan ons via onze contactpagina.