Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Marmoleum

NATUURLIJK DE ENIGE ECHTE!

150 jaar jong en nog steeds een van de meest toonaangevende vloersoorten ter wereld! Niet voor niets is Marmoleum een van de meest voorgeschreven vloeren door architecten.

De ongekende en onbeperkte mogelijkheden om eindeloos te combineren, moderne en klassieke kleuren, hygiëne en het eenvoudige onderhoud…er zijn vele redenen om voor deze milieuvriendelijke vloer te kiezen!

ALLES IS MOGELIJK!

Marmoleum is dé vloer om uw fantasie te laten gaan… Patronen, borders, speelse lijnen, eindeloos zijn de mogelijkheden om uw droomvloer werkelijkheid te laten worden. Zelfs logo’s,  stripfiguren, cijfers en letters: u bedenkt het en wij leggen de vloer vakkundig in uw huiskamer of bedrijf.

VOOR JAREN ONDERHOUDEND!

Marmoleum, is dat niet dat spul wat in ziekenhuizen en scholen ligt? Jazeker! En niet voor niets!

In ziekenhuizen ligt het om de hygienische en onderhoudsarme eigenschappen. Wist u dat de natuurlijke grondstoffen in Marmoleum bewezen bacterieremmend werken?

Juist in scholen gaat het in het bijzonder om de slijtvastheid, en ook weer het stukje onderhoud. Maar vergis u niet! Thuis ziet, voelt en ervaart u Marmoleum op een hele andere manier! Maar dan mét de prettige eigenschappen die in ziekenhuizen en scholen allang ontdekt zijn!

CREATING BETTER ENVIRONMENTS

Marmoleum is een natuurproduct, dat wist u natuurlijk al. Het produceren, installeren, en na gebruik weer recyclen: Marmoleum is er op gebrand dat het zo weinig mogelijk het milieu belast. Zodat u vandaag  al bijdraagt aan een schonere leefomgeving voor  de wereld van morgen..

KLEURRIJK, MODERN EN AANGENAAM GEPRIJSD!

Marmoleum is te krijgen in meer dan 150 kleuren en designs, van de klassieke Real en Fresco-serie’s, de moderne Concrete- en Unexpected Nature serie ’s tot de door bekende architecten ontwikkelde lijnen van Piet Boon en Mendini.

Als u dan ook nog beseft dat Marmoleum écht niet meer hoeft te kosten dan de meeste andere vloeren, en dat wij door onze enorme ervaring kunnen garanderen dat u met Marmoleum voor járen een slijtvaste, onderhoudsarme vloer in huis haalt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een scherpe aanbieding voor deze tijdloze vloer te kunnen ontvangen!