Onze website is vernieuwd! Het kan zijn dat inhoud ontbreekt of niet op de gewenste plek staat. Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact op.

Pomptruck

Egaliseren met onze pomptruck: milieubewust en op de kilo afrekenen!

Vorig jaar hebben wij (stilletjes) onze pomptruck in gebruik genomen. Natuurlijk wisten wij dat er nog de nodige aanpassingen doorgevoerd moesten worden. Na een aantal grote en kleinere werken te hebben uitgevoerd hebben wij de pomptruck geheel aangepast om aan al onze wensen te voldoen.

Nu alle kinderziekten eruit zijn en de aanpassingen doorgevoerd kunnen wij met trots zeggen dat wij met deze vrachtwagen op elke klus u van dienst kunnen zijn.

Egaliseren met de vrachtwagen heeft grote voordelen:

  • De egaline wordt los meegenomen. Géén verpakkingsmaterialen dus beter voor milieu
  • De egaline wordt digitaal per kilo gewogen en verwerkt. Bij het einde van de klus kunnen wij een bon uitdraaien met de verwerkte hoeveelheid egaline, u betaalt alléén wat er verbruikt is!
  • De vrachtwagen is volledig self-supporting: met eigen stroom- en watervoorziening is er geen reden tot vertraging in de uitvoering
  •  Met de afstandsbediening regelen wij op de vloer de aanvoer van de egaline. U bespaart “het mannetje bij de pomp”
  • Alle egalines zijn mogelijk: door het werken met verschillende compartimenten kunnen wij meerdere egalinesoorten meenemen, van een simpele Private Label tot de supersneldrogende egalinesoorten
  • Wij werken nauw samen met Eurocol, bekend van zijn kwaliteit en garantie! Onze vulinstallatie staat in Wormerveer, direct van fabriek naar de vloer!
  • Altijd ruim egaline mee, wij kunnen tot 8400 kg in 1 keer meenemen. Is dat tekort? Dan kunnen wij tijdens het egaliseren desgewenst bijladen. De egalinepomp produceert 1 tot 3,2 ton mortel per uur(!)
  • Voor ieder budget: Wilt u alleen de truck plus een machinist: dat kan, u egaliseert dan met uw eigen mensen. Maar natuurlijk kunnen wij ook het gehele werk voor u uitvoeren, vakkundig en snel!
  • Schoon en netjes, en overal inzetbaar: De truck heeft geringe afmetingen, een kleine draaicircel en voldoet aan de Euro 5-norm. Dat betekent dat wij de truck ook kunnen inzetten in bijvoorbeeld de binnensteden. Bovendien laten wij door de bulkverwerking geen restmateriaal achter. Zelfs het spoelwater wordt door ons afgevoerd!

Natuurlijk presenteren wij ons als vertegenwoordigers van úw bedrijf, zodat ú de show kan stelen op uw werk.

Nieuwsgierig geworden? Voor vrijblijvende informatie kunt u ons bellen, whatsappen of mailen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.